Estrad Norr söker dansproducent

Vill du vara med och förankra, synliggöra och utveckla dansen inom region Jämtland Härjedalen? Har du visioner för dansen som konstform? Då borde du söka detta jobb.

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu en dansproducent/konsulent 50 % till Estrad Norr som är en enhet inom område Kultur. Estrad Norr har det regionala scenkonstuppdraget inom teater, musik, musikteater och dans. Dansverksamheten bedrivs idag främst genom anlitande av frilansande danskompanier och tillfälligt anställd konstnärlig personal. Uppdraget innebär att stärka dans som ett eget konstnärligt område. Produktionerna ska i först hand rikta sig till skolor och förskolor i Jämtland Härjedalen.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar självständig med att utveckla samverkansformer, bredda intresset för danskonsten samt att stärka dansens ställning i regionen. Du ingår i scenkonstchefens arbetsteam och arbetar uppsökande med att producera, sälja och turnélägga professionell danskonst av hög kvalitet. En stor del av utbudet riktas till barn och ungdom. Målsättningen är att ge fler möjligheten att uppleva dans som scenkonst samt öka medvetenheten och kunskapen om danskonst. Du kommer att samverka med övriga producenter inom enheten samt med olika aktörer i och utanför länen och civilsamhället.

Kvalifikationer

Erfarenhet/utbildning inom professionella dansen samt kontakter inom branschens nätverk.

Personlig lämplighet är viktig samt din inställning till danskonstens utveckling i regionen. Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid, 50 %
Löneform: Månadslön
Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Namn: Malin Hülphers
Scenkonstchef Estrad Norr
Telefon: 070-2526158
E-post: malin.hulphers@estradnorr.se

Fackliga kontaktpersoner
Namn: Anders Nilsson
Producent, DIK
Telefon: 070-6836181

Ansökan

Referensnummer: RUN/541/2017
Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Ansök här

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail