""

Vem behöver en skatt?

Musikteater – vecka 11-12, på turné vecka 15-16

En regnbågsexpedition

Vi får möta vännerna hönan, tvättbjörnen och marsvinsparet – var och en med sina olika personligheter och kunskaper. De har hört talas om en skatt vid regnbågens slut. Men vad är det för skatt och vad är en bra skatt egentligen?

Föreställningen är en nyskriven opera för barn mellan 3-6 år som framförs av fyra sångare, en skådespelare och fem musiker.

Produktionen är ett samarbete mellan Estrad Norr och Smålands Musik & Teater. Föreställningen hade urpremiär 8 februari på Spira i Jönköping – nu har turen kommit till Jämtland.

Återigen har vi alltså nöjet att presentera en nyskriven barnopera av Malin Hülphers som skrev Hattstugan – en föreställning som blev en stor succé för Estrad Norr.

Medverkande
Libretto & musik: Malin Hülphers
Regi: Maria Ringblom
Scenografi & kostym: Gunnar Ekman
Sångare: Oscar Sundling, Karl Peter Eriksson, Anna-Hanna Rosengren, Lisa Gustafsson. Skådespelare: Malin Berg
Blåskvintett: Johan Segerman, Katarina Stenberg, Hanna Edqvist, Tove Edqvist, Max Ljung

Kontakt/Bokning
Monica Bergander, producent
monica.bergander@estradnorr.se
Tel. 063-14 67 12

Pressbilder 

Fotograf: Lars Kroon
För högupplösta bilder kontakta: nina.fridell@estradnorr.se 

""
Från vänster: Oscar Sundling Wallin (Marsvinet Leif), Lisa Gustafsson (Hönan Ulla-Mona), Anna-Hanna Rosengren (Tvättbjörnen Bingo), Karl Peter Eriksson (Marsvinet Konrad). Foto: Lars Kroon.
""
Från vänster: Anna-Hanna Rosengren (Tvättbjörnen Bingo), Oscar Sundling Wallin (Marsvinet Leif), Lisa Gustafsson (Hönan Ulla-Mona), Karl Peter Eriksson (Marsvinet Konrad). Foto: Lars Kroon
Vem behöver en skatt? 2018 Foto: Lars Kroon

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail