""

Vem behöver en skatt?

Musikteater för barn
När: Torsdag 22 mars kl 18.30
Var: Svarta Lådan, Estrad Norr   
Biljetter: Förköp via Nortic


Nyskriven opera för barn 3-6 år

Vi får möta vännerna hönan, tvättbjörnen och marsvinsparet – var och en med sina olika personligheter och kunskaper. De har hört talas om en skatt vid regnbågens slut. Men vad är det för skatt, och vad är en bra skatt egentligen?

Återigen har vi alltså nöjet att presentera en nyskriven barnopera av Malin Hülphers som skrev Hattstugan – en föreställning som blev en stor succé för Estrad Norr.

Samarbete mellan Estrad Norr
och Smålands Musik & Teater

Vem behöver en skatt? är ett samarbete mellan Estrad Norr och Smålands Musik & Teater. Föreställningen har premiär 8 februari på Spira i Jönköping och kommer därefter att turnera i Småland innan den kommer till oss i Jämtland Härjedalen. 

Under våren 2018 spelas föreställningen för skolbarn i Jämtland Härjedalen, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Turnén genomförs inom ramen för NMD – Norrlands Nätverk för Musikteater och Dans. 

Medverkande
Libretto & musik: Malin Hülphers
Regi: Maria Ringblom Hjertner
Scenografi/kostymtecknare: Gunnar Ekman
Sångare: Oscar Sundling, Karl Peter Eriksson, Anna-Hanna Rosengren, Lisa Gustafsson. Skådespelare: Malin Berg
Blåskvintett

Från vänster: Oscar Sundling Wallin (Marsvinet Leif), Lisa Gustafsson (Hönan Ulla-Mona), Anna-Hanna Rosengren (Tvättbjörnen Bingo), Karl Peter Eriksson (Marsvinet Konrad). Foto: Lars Kroon.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail