Region Jämtland Härjedalen

OBS: Det här evenemanget har passerat

Musik Workshop

Musikklivet

12 okt 2019 - 13 okt 2019Strömsund

Musikläger för unga 15-19 år

Brinner du för musik? Musik-Klivet riktar sig till dig som är mellan 15-19 år och älskar musik. Du kan anmäla ditt band eller dig själv. Vi ser gärna att ni mestadels spelar egenskrivna låtar och vill satsa på ert band/soloprojekt framöver.

Musik-Klivet innehåller 2 lägerhelger och en avslutningskonsert. Den första lägerhelgen hålls i Strömsund 12-13 oktober, den andra lägerhelgen hålls 8-9 februari i Sveg och avslutningkonserten är 14 mars i Östersund. Vi ser gärna att ni kan delta i alla delar.

#1 MUSIKLÄGER 12-13 OKTOBER I STRÖMSUND - TEMA MUSIKSKAPANDE

WORKSHOP 1 - KONSTEN ATT SKRIVA LÅTAR
med Paulina Fröling
Paulina är låtskrivare och sångerska verksam under namnet FRÖ. Denna workshop handlar om att skriva låtar med fokus på text och melodi. Inspirationstekniker, övningar musik och lyrik i en kreativ kombination.

WORKSHOP 2 - ARRANGEMANG & IMPROVISATION
med Jens Comén
Jens är saxofonist verksam inom jazz och folkmusik. I workshopen får ni inspiration att utveckla låtarnas musikaliska arrangemang; dramaturgi, instrumentens olika roller, rytmik- och improvisationsövningar.

WORKSHOP 3 - MUSIKPRODUKTION
Med Sabina Wärme
Sabina är musiker och producent verksam under namnet These heavy Clouds. Lär er grunderna inom inspelning och musikproduktion. Kreativ workshop om tekniken som verktyg för att skapa musik.

HANDLEDARLEDDA REP
I replokalerna får ni möjlighet att prova det som ni har pratat om på workshopsen, om det så är en ny låtidé eller rytmiska unisona markeringar. Bolla kreativa idéer eller be om musikalisk inspiration från handledarna.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 500 kr. Då ingår resor t.o.r till 2 lägerhelger, boende, mat och workshops. Projektet är subventionerat av Estrad Norr, en del av Region Jämtland Härjedalen.

Anmälan
Vill du anmäla intresse att delta? Klicka på länken https://forms.gle/M5ummZG8XXWz3ixw7länk till annan webbplats eller maila projektledaren.

Kontakt
Projektledare Jonna Hylén Tel 070 347 49 38 E-post jonna.hylen@gmail.com

°°° FORTSÄTTNING PÅ PROJEKTET °°°

#2 Musikläger, 8-9 feb 2020
Den andra lägerhelgen fokuserar på det musikaliska och sceniska framförandet.
• Scenisk kommunikation
• Ljudteknik i studio och live
• PR-kitt och pressbilder
• Handledarledda reptillfällen

#3 Konsert 14 mars 2020
Testa era nyvunna kompetenser i skarpt läge! Scenen erbjuder er en liveupplevelse med proffsigt ljud och ljus och ert gig dokumenteras på video som ni kan använda i ert PR-kitt.

Tillfällen

  • #1 MUSIKLÄGER 12-13 OKTOBER STRÖMSUND - TEMA MUSIKSKAPANDE
  • #2 Musikläger 8-9 feb 2020
  • #3 Konsert 14 mars 2020

Anmälan

Vill du anmäla intresse att delta? Klicka på länken https://forms.gle/M5ummZG8XXWz3ixw7länk till annan webbplats eller maila projektledaren.

Vid frågor:
Projektledare Jonna Hylén
070 347 49 38 jonna.hylen@gmail.com