Region Jämtland Härjedalen
Lapp-Nils

Lapp-Nils

INSTÄLLT

Med anledning av coronavirusets samhällspåverkan har vi valt att flytta fram föreställningen till sommaren 2021.

ALLA SOM HAR KÖPT BILJETT FÅR PENGARNA TILLBAKA

Alla som har köpt biljetter till föreställningen kommer att få sina pengar tillbaka. Vi har varit i kontakt med Nortic som sköter biljettförsäljningen åt oss, de kommer at göra återköp på samtliga biljetter.

Du som har köpt biljetter behöver alltså inte kontakta Nortic. Återbetalning kommer att ske automatiskt och genomföras via Klarna.

Nortic kan idag inte meddela datum då återbetalningen kommer att genomföras. De arbetar i dagsläget med hundratals inställda evenemang. Förhoppningen är att alla kunder ska ha sina pengar på kontot under juli månad.

150 år efter Lapp-Nils död sätter Estrad Norr upp föreställningen En musikalisk fantasi om Lapp-Nils. Produktionen är en av Estrad Norrs största satsningar någonsin och spelas i Döda Fallet sommaren 2021.

Lapp-Nils i media

8 feb 2020
Länstidningen Östersund har pratat med Malin Hülphers, Leif Ottosson och Martin Pareto om föreställningen:
https://www.ltz.se/artikel/mytomspunnen-spelman-tar-plats-i-doda-fallet-lapp-nils-musikaliska-kvalitet-var-enormlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Spännande artikel om Lapp-Nils och föreställningen:
https://kampanj.mittmedia.se/estrad-norr/150-ar-efter-hans-dod-mot-legendaren-lapp-nils-i-ett-dromspel-i-sommar/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inslag i P4 Jämtland:
https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1393577?start=4248länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2020-06-30