Tillgänglighet

Våra lokaler används främst för repetitioner men ibland har vi även skolföreställningar och offentliga föreställningar i dem.

Biljetter och bokning

Det finns flera olika sätt att köpa biljetter – välj det som passar dig bäst. Du kan boka direkt via vår hemsida eller köpa biljett på Visit Östersund (turistinformationen i Östersund).

Hitta hit

Estrad Norr ligger vid OSD (fd Folkets hus) och hit tar du dig med busslinjerna 2, 6, 9 – hållplats Östersunds camping, samt linje 8 – hållplats Storsjöbadet. Det finns bra parkeringsmöjligheter i anslutning till Estrad Norr. Både parkeringen vid OSD och Travet är kostnadsfri. Det finns ingen handikapparkering vid Estrad Norrs entré. Här finns vi (karta)

Garderob och toalett

När vi har föreställningar i våra lokaler ser vi till att det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder i vår foajé, Estrad Norr ansvarar ej för dem under föreställningen. I foajén finns tre toaletter varav en är handikappanpassad.

Tillgänglighet

Vi kan erbjuda hörselslinga och rullstolsplatser som publikvärdarna hjälper dig med när du kommer hit. Säg till redan vid biljettbokningen så ser vi till att ditt besök blir trevligt och smidigt. Det finns en dörröppnare vid vår entré till våra spellokaler.

Ledsagning och personlig hjälp 

Vid våra arrangemang har vi alltid publikvärdar som kan stötta den som är i behov av personlig hjälp, t.ex. ledsagning. Kontakta oss i god tid innan så ser vi till att ditt besök blir så bra som möjligt. Kontakta Erik Magnusson på telefon 063 – 14 67 10 eller 
e-post erik.magnusson@estradnorr.se

Hänsyn till allergiker

Undvik starka dofter när du ska på en föreställning. Din granne kanske är allergisk.

Komma hit

Det kan vara lagom att komma en kvart innan föreställningen börjar. Men du är förstås välkommen tidigare också. Efter föreställningens början stängs dörrarna och vi kan oftast inte släppa in dig i salongen förrän efter pausen.

Mobil och fotografering

Glöm inte att stänga av mobilen helt under föreställningen eftersom ljudlöst läge också kan störa. Vi vill inte att du fotograferar eller spelar in våra föreställningar.

Barngrupper

Ni som går på barnteater är välkomna att äta er matsäck hos oss i anslutning till ert besök. Hör med publikvärdarna var det passar att sitta.

På turné

När vi är på turné kan vi inte alltid garantera full tillgänglighet, men vi strävar naturligtvis efter detta. Du kan givetvis ringa till respektive arrangör och försäkra dig om t ex glutenfritt bröd, eller handikapptoalett.

Läsa utbudsblad – pdf

För att kunna läsa våra utbudsblad i din dator behöver du en pdf-läsare.
Om du inte har en pdf-läsare i din dator kan du ladda ner och installera en gratis. Vi rekommenderar Adobe Reader.
Klicka på länken för att komma till nerladdningssidan:
http://get.adobe.com/se/reader/
Tryck på knappen ”Ladda ner nu”.
Följ instruktionerna på skärmen för att hämta och installera programmet.
Om du inte automatiskt kan se en pdf i din smartphone så kan du ladda ner Adobe Reader-applikationen från Play Butik eller App Store.