""

Jazzmagi med Fri Luft

Musik – Vecka 13 & 16

Vad är jazz? Följ med på en hisnande musikalisk resa från Louis Armstrong till Taylor Swift kring jazzens absoluta kärna: improvisationen! Jazzens historia vävs in på ett naturligt, fantasifullt och lekfullt sätt. En drömsk, lätt surrealistisk konsert där ingenting är omöjligt när publiken och musikens kraft tillåts leda händelseförloppet i olika riktningar.

Välkommen till jazzens magiska värld där ingen dag, minut eller sekund är den andra lik. Allt avrundas med ett äkta New Orleans Mardi Gras-tåg ut på skolgården, in i skolbiblioteket eller någon annanstans beroende på förutsättningarna.  Produktionen spelas i två olika versioner, en för årskurs F-6 och en för årskurs 7-9.

Fri Luft består av Staffan Findin – trombone, Jonas Lindeborg – trumpet och Andreas Andersson – saxofon. Gruppen har setts i bland annat Så ska det låta, Kungliga Filharmoniska Orkestern, med Björn Skifs och Taylor Swift, i Bolibompa och i Melodifestivalen. De tar nu all erfarenhet med sig för att dela, inspirera och skapa tillsammans med barn från 0-99 år. Inga mikrofoner, ingen rekvisita, bara tre människor med sina instrument och röster, och ren och skär musik där allt är möjligt. 

Info för skola

Spelperioder
Vecka 13
Vecka 16

Målgrupp: 6-15 år
Maxpublik: 130 st
Programlängd: 40 min
Bygg/rivtid: 15/15 min

Pris
1000 kr
Boka senast: 15 maj 2018

Kontakt/Bokning
Anders Nilsson, producent
anders.nilsson@estradnorr.se
Tel. 063-14 67 11

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail