""

I kulissen

Musik – Vecka 12

Med Kerstin Ryhed och Britta Bergström

En musikföreställning där två av Sveriges mest anlitade körsångerskor tar med publiken bakom scenen på turnéer och tv-produktioner där de medverkat. Kerstin och Britta bjuder på minnen och berättelser från sina år som turnerande frilansmusiker. Du har nog sett dem i Allsång på Skansen, Så mycket bättre, Melodifestivalen eller på turné med våra svenska artister.

Föreställningen är lättsam och underhållande men inbjuder även till en stunds eftertanke. Med ett piano och två röster blir det musik av Evert Taube, Håkan Hellström, The Real Group, Anders Lundin, Uno Svenningson och Eric Clapton. Självklart blir det också en och annan schlager och ett allsångsmedley!

Kerstin känner många igen från husbandskören på Allsång på Skansen, där hon har medverkat i många år. Hon har också bland annat turnerat världen runt med The Real Group och showat på Grand med Björn Skifs och körat på Håkan Hellströms bejublade turnéer.

Britta är körsångerskan vi sett i Tv-succén Så mycket bättre. De senaste åren har hon också medverkat i husbandskören på Allsång på Skansen. Britta var med både när Loreen och Måns Zelmerlöw vann Eurovision Song Contest och hon har arbetat med många av Sveriges stora artister både på skiva och på turnéer. 

Info för arrangör 

Spelperioder: Vecka 12
Målgrupp: Offentlig publik, vuxna. Passar på bygdegårdar och liknande.
Bygg/rivtid: 90/60 min

Pris: Enligt överenskommelse
Boka senast: 15 maj 2018

Kontakt/Bokning
Anders Nilsson, producent
anders.nilsson@estradnorr.se
Tel. 063-14 67 11

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail