""

Hur känns det?

Dans – Vecka 6-16

Livet är en ständig rörelse där vi möter och upplever olika känslor. Dansföreställningen Hur känns det? handlar om de känslor som uppstår i relation till varandra och hur vi hanterar dem, belyst från ett barns perspektiv med barnets snabbt ombytliga känslor. Känslor i ständig rörelse tolkade av dansare i ständig rörelse, där barnen känner igen sig från situationer som uppstår i deras vardag.

Föreställningens koreograf Camilla Edfalk är inte bara en erfaren koreograf och dansare utan även universitetsutbildad lärare. Koreografin i Hur känns det? bygger på Camillas egna erfarenheter från det pedagogiska arbetet med barn i skolan.

Medverkande
Koreograf: Camilla Edfalk
Dansare från Teater Barda: Björn Högberg, Johanna Balsjö, Maria Eurenius, Erik Persson, Sebastian Bergström och Camilo Pizarro.
Assistent: Barbro Skalman

Teater Barda
Teater Barda är en scenkonstgrupp där skådespelarna består av personer med en utvecklingsstörning eller ett psykiskt funktionshinder. Gruppen vill skapa kvalitativ scenkonst som på ett seriöst sätt framhäver skådespelarnas färdigheter som scenkonstnärer och samtidigt integrerar dem i ett professionellt yrkesliv.

Info för skola/arrangör 

Spelperiod: Vecka 6-16
8 februari – 18 april

Speltid: 25 min
Målgrupp: 6-9 år
Maxpublik: 35 st

Krav på spelplatsen
Lokal: Gymnastiksal
Scenyta: 5×4 m + plats för barnen
Mörkläggning: gärna
Bygg/rivtid: 1,5 /1 tim

Övrigt: Vi har möjlighet att spela 2 föreställningar per dag

Pris
1000 kr/skola
3000 kr/offentlig arrangör
Boka senast: 15 oktober 2018

Kontakt/Bokning
Camilla Rudolfsson
camilla.rudolfsson@estradnorr.se
Tel. 063-14 67 21

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail