Region Jämtland Härjedalen
Musik

Symbio

2023Östersund

Musik, känslor och andra (livs)viktiga saker!

Med stark scennärvaro och ett magisk samspel mellan vevlira och dragspel tar Symbio oss med på en berörande musikalisk resa.

Duons musikaliska värld kan beskrivas som en blandning av modern folkmusik, minimalistisk konstmusik och elektronisk klubbmusik, men framförallt; Musik som skapar bilder och väcker känslor.

Symbio består av två unga och erfarna musiker som hyllats för sin magiska musik med glödande energi och ett inbjudande scenuttryck.

I den här konserten berättar Symbio om låtarnas teman – Det handlar om livet, känslor och drömmar! Med sin musik och sina berättelser vill Symbio påminna om att allting inte alltid är som det ser ut att vara, och om allas rätt att få vara sig själv. På skolkonserterna får eleverna får vara med och bidra med tankar och frågor.

Symbio tilldelades priset som Årets Nykomling på Folk- och Världsmusikgalan 2016. Under de senaste tre åren har Symbio spelat över 300 konserter i Europa, USA och inte minst för över 12 000 elever i skolor runt om i Sverige. I augusti 2022 släpper gruppen sitt tredje album.

Medverkande
Johannes Geworkian Hellman, vevlira
LarsEmil Öjeberget, dragspel och kickbox

Mer info på: www.symbiomusic.com Länk till annan webbplats.

Speltillfällen

Visa fler tillfällen

Turné

Turnén arrangeras av Estrad Norr tillsammans med lokala arrangörer.
Utöver de offentliga spelningarna går turnén till skolor runt om i länet.

Kontakt

Mattias Olsson, producent
mattias.1.olsson@regionjh.se
Tel. 072-213 48 74

Foto: Sona Hellman