Region Jämtland Härjedalen

Bilder från Scenkonstutbudet för hösten 2024 och våren 2025.

Scenkonstutbud för hösten 2024 och våren 2025

Idag den 2 april släpper Estrad Norr ett nytt scenkonstutbud som kan bokas av skolor, offentliga arrangörer och vårdinrättningar i Jämtland Härjedalen.

I utbudet finner ni teater, musikteater, dans, konserter och musikföreställningar för både stora och små. 

Under hösten 2024 erbjuder vi bland annat Gott och blandat med Bengan och Lars, en hyllningskonsert till några av Sveriges största artister. Vi sätter upp musikteatern Önskningarnas Ö för barn 6-9 år, Nordic Griots ger konsert för skolor och offentlig publik och de yngsta får möjlighet att utforska ljud och musik i Hur låter en tomat? Vi gästas även av norska koreografen Kristin Helgebostads magiska dansföreställning Shoegaze.

Under våren 2025 kommer dansaren Theresa Tr3sa Gustavsson hit och kör Workshopturné i Streetdance. För de yngsta sätter vi upp teaterföreställningen Tisdagspiraterna med skådespelare från Teater Barda. Vi sätter även upp teater för barn 11-13 år med Alla orden inuti, ett relationsdrama om att välja ärlighet framför ensamhet. Det blir musik med allt från Mendelssohns violinkonsert till Rock’n’Rollens historia och vi gästas av stråkkvartetten Sexton strängar och deras musikföreställningar Smaka på språket och Tjena känslor. Detta och mycket annat hittar ni i vårt scenkonstutbud för hösten 2024 och våren 2025. 

Scenkonstutbudet finns som pdf. Du kan även söka i utbudet här på hemsidan.

Scenkonstutbud hösten 2024 och våren 2025 (pdf)Pdf, 1.6 MB. Pdf, 16.5 MB.

Sök i scenkonstutbudet på hemsidan Länk till annan webbplats.

SÅ HÄR GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR

1. Du gör en intresseanmälan senast 15 maj 2024.
2. Du får en bekräftelse på att intresseanmälan kommit in.
3. När vi fått in alla intresseanmälningar börjar turnéläggningsarbetet. Det är inte säkert att alla som anmält får den föreställning de önskat.
4. Vi återkommer till dig med definitivt besked och förslag på föreställningsdatum. Besked för hösten 2024 kommer senast 15 juni. Besked för våren 2025 kommer senast 15 oktober.

PRISER

Estrad Norr finansieras till 60 procent av statliga medel och till 40 procent av regionala medel. Priset som du betalar för en föreställning är subventionerat med 75–99,5 procent.

Läs mer om vår prissättning Länk till annan webbplats.
Läs mer om att boka scenkonst Länk till annan webbplats.

Välkommen att göra dina bokningar före 15 maj!