Region Jämtland Härjedalen

Arrangörsträff i Östersund

30 september till 1 oktober hålls en Regional Arrangörsträff på Storsjöteatern i Östersund. Vi utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Det är kostnadsfritt för arrangörer att delta. Anmälan senast 18/9.

Träffen arrangeras av MAIS Länk till annan webbplats. Musikarrangörer i Samverkan. Estrad Norr är medvärd för arrangemanget tillsammans med de regionala musikinstitutionerna Norrbottensmusiken, Norrlandsoperan och Musik Västernorrland. Vi samarbetar med Kulturens bildningsverksamhet och Klubb SAM.

Regionala Arrangörsträffar vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer för att under en helg fördjupa sig i aktuella frågor som berör en arrangerande förening eller företag. Vi utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer.

Program

På Storsjöteatern 30 september - 1 oktober får vi ta dela av MAIS arrangörsguide, KulturCrew, turnésamverkan, aktuellt kring bidrag och stöd och utredningen om Kultursamverkansmodellen. Det finns också tid för samtal, diskussioner och nätverkande. Vi bjuder på en konsert med Prismaleik som under sommaren gjort succé med föreställningen ”En musikalisk fantasi om Lapp-Nils” i Döda Fallet.
Detaljerat program kommer inom kort.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 18 september.