Region Jämtland Härjedalen

Ditt besök

Våra lokaler används främst för repetitioner men ibland har vi även offentliga föreställningar och skolföreställningar i våra lokaler.

Biljetter och bokning

Till våra egna arrangemang säljer vi ofta biljetter via Nortic Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt Turistbyrån Destination Östersund. När vi är ute på turné är det upp till varje arrangör att sköta biljettförsäljningen. Du hittar information om biljetter och bokning i anslutning till det arrangemang du ska besöka.

Hitta till oss

Estrad Norr finns på två adresser i Östersund, Krondikesvägen 93 C och Odenskogsvägen 42 D. Se nedan.

Estrad Norr

Estrad Norr ligger vid Folkets hus, Krondikesvägen 93 C i Östersund. Hit tar du dig med busslinjerna 2, 6, 9 – hållplats Östersunds camping, samt linje 8 – hållplats Storsjöbadet. Det finns bra parkeringsmöjligheter i anslutning till Estrad Norr. Både parkeringen vid Folkets hus och Travet är kostnadsfri. Det finns ingen handikapparkering vid Estrad Norrs entré.

Scenkonstverkstan

Scenkonstverkstan ligger på Odenskogsvägen 42 D i Östersund. Hit tar du dig med busslinjerna 4 och 9. Buss 4 stannar vid hållplats Hästpassagen och buss 9 stannar vid hållplats Hagvägen södra. Parkering finns i anslutning till Scenkonstverkstan.

Garderob och toalett

När vi har föreställningar i våra lokaler ser vi till att det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder i vår foajé, Estrad Norr ansvarar ej för dem under föreställningen. Handikappanpassad toalett finns.

Tillgänglighet

Vi kan erbjuda hörselslinga och rullstolsplatser som publikvärdarna hjälper dig med när du kommer hit. Säg till redan vid biljettbokningen så ser vi till att ditt besök blir trevligt och smidigt. Det finns en dörröppnare vid vår entré till våra spellokaler.

Ledsagning och personlig hjälp

Vid våra arrangemang har vi alltid publikvärdar som kan stötta den som är i behov av personlig hjälp, t.ex. ledsagning. Kontakta oss i god tid innan så ser vi till att ditt besök blir så bra som möjligt. Kontakta Erik Magnusson på telefon 063-14 67 10 eller e-post erik.magnusson@regionjh.se

Hänsyn till allergiker

Undvik starka dofter när du ska på en föreställning. Din granne kanske är allergisk.

Kom i tid

Det kan vara lagom att komma en kvart innan föreställningen börjar. Men du är förstås välkommen tidigare också. Efter föreställningens början stängs dörrarna och vi kan oftast inte släppa in dig i salongen förrän efter pausen.

Mobil och fotografering

Glöm inte att stänga av mobilen helt under föreställningen eftersom ljudlöst läge också kan störa. Vi vill inte att du fotograferar eller spelar in våra föreställningar.

Barngrupper

Ni som går på barnteater är välkomna att äta er matsäck hos oss i anslutning till ert besök. Hör med publikvärdarna var det passar att sitta.

På turné

När vi är på turné kan vi inte alltid garantera full tillgänglighet, men vi strävar naturligtvis efter detta. Du kan givetvis ringa till respektive arrangör och försäkra dig om vilka förutsättningar som finns just där.

Senast uppdaterad: 2022-02-17