Region Jämtland Härjedalen
Musik

Personligt

Boka senast 15 maj 2022

Mer eller mindre kända låtar i olika stilarter

Personligt med Bengan Janson, Linda Pettersson och Lars Ericsson

En konsert där publiken får stifta bekantskap med mer eller mindre kända låtar i olika stilarter, framfört av tre musikaliska begåvningar som älskar att spela tillsammans.

Bengan Janson
Tangentekvilibrist med glimten i ögat. Med hänsynslös lust ger han sig in i jazzens, visans och folkmusikens värld varvat med underfundigheter och berättelser från livet både bakom och framför scenen. Senast såg vi honom tillsammans med Anne-Sofie von Otter på Nobelcermonin i SVT.

Linda Pettersson
En glimrande stjärna på jazzhimlen som har förmåga att förvandla texter till rika berättelse som omedelbart fångar en publik. Har frilansat som sångerska sedan 1994 och har arbetat bland annat med Lars Jansson, Putte Wickman, Peter Gullin och många fler. Hon känner sig mest bekväm i jazz och visa där hon har hittat sin musikaliska hemvist.

Lars Ericsson
En basist från Jämtland som hanterar kontrabas och elbas i olika stilar. Han rör sig obehindrat mellan Jazz & Blues, Visa & Rock. Han gillar att spela med dragspelaren Bengan Janson. Deras mer eller mindre synliga musikaliska och verbala samspel på scenen bidrar till en subtil muntration som slingrar sig mellan låtar och framförande.

Bokning för arrangör

Information om att arrangera

    • Offentlig publik
  • Höst 2022

Spelperiod: Vecka 42

Målgrupp: Offentlig publik

Pris
Pris enligt överenskommelse

Mer info om vår prissättning

Foto: Hasse Lindén