Region Jämtland Härjedalen
Musik

Filmmusik-Quiz med Duo Kammarklang

Boka senast 15 maj 2022

Ett underhållande quiz i konsertform!

Vad mycket bra filmmusik det finns! och vad kan vara bättre än att få uppleva sina favoriter och ikoniska klassiker i en livekonsert?

Förutom hög igenkänningsfaktor och fantastisk musik så ramas konserten in av ett underhållande quiz som publiken får vara med och lösa under konsertens gång.

Programmet framförs på gitarr och viola samt ett och annat gästande instrument när det behövs. Vi erbjuder ett kortare program som riktar sig till skolungdomar där musiken hämtas från exempelvis fartfyllda Pirates of the Caribbean, Amelie från Montmartre, gamla och nya Disney-hits, Sagan om ringen, populära serier och en och annan legendarisk klassiker från 80-talet.

I det längre kvällsprogrammet riktar vi oss till en vuxen publik där filmmusik från förr vävs in bland dagens hits och skapar ett program som får nostalgin att bubbla. Båda programmen bjuder på en underhållande och lekfull konsert med några av tidernas bästa filmmusik!

Medverkande
Duo Kammarklang: Susette Johansson, Gitarr och Sebastian Flögel, Viola.

Duo Kammarklang
En duo som fångar publikens uppmärksamhet med starka berättelser och ett färgrikt klangspektrum. Susette Johansson på klassisk gitarr och Sebastian Flögel på viola träffades på musikhögskolan i Malmö och gjorde sin första konsertserie 2014. Sedan dess har de spelat över 70 konserter, genomfört flera turnéer runtom i landet och varit anlitade av både kammarmusikföreningar, regionala musikinstitutioner och nu senast av Malmö Live.

Mer info på: www.facebook.com/duo.kammarklang

Bokning för arrangör

Information om att arrangera

    • Offentlig publik
    • Skola: 13-15 år
    • Skola: 16-19 år
  • Vår 2023

Spelperiod: Vecka 13

Målgrupp: 13-19 år / offentlig publik

Programlängd
Skolföreställning ca 45 min
Offentlig föreställning ca 60 min
(med eller utan paus)

Lokal/Scenyta: 3x2 meter

Bygg-/rivtid: 80/30 min

Pris
Skolföreställning 1000-3000 kr
Offentlig föreställning 4000 kr

Mer info om vår prissättning

Foto: Privat