Region Jämtland Härjedalen

OBS: Det här evenemanget har passerat

Musik

Uppdrag Barnens lag

Boka senast 15 maj 2023

En medryckande, allsångsvänlig och lustfylld stund

KOMPISPATRULLEN rycker ut till länets alla sångglada barn för att sprida budskapet om FN:s barnkonvention med en medryckande, allsångsvänlig och lustfylld stund.

I den här musikföreställningen handlar sångerna och de interaktiva samtalen om barns rättigheter. KOMPISPATRULLEN använder musiken för att ta upp viktiga saker så att barnen får stenkoll på vad barnkonventionen betyder för dem. KOMPISPATRULLEN vill ge publiken en rolig stund och bjuder på kända låtar, blandat med barnsånger och lite spännande trolleri. Varken patrullen eller publiken kommer att kunna sitta still – självklart dansar alla tillsammans när det svänger till! Föreställningen anpassas något utifrån barnens åldrar, 4-5 år eller 6-9 år.

Ljudfiler och texter mejlas ut till skolorna i förväg.

Medverkande

Britta Bergström är utbildad lärare och frilansande sångerska. Hon har bland annat medverkat i TV-produktionerna: Så mycket bättre, Allsång på Skansen, Melodifestivalen och Let’s Dance. Britta har körat med många svenska artister, både på inspelningar och på scenen. Hon arbetar även med barn och vuxenkörer.

Dea Norberg är musik-, dans- och teaterutbildad sångerska. Hon har till exempel medverkat i Melodifestivalen, Sommarkrysset, Roxettes världsturnéer och Cirque Du Solei i Las Vegas. Dea har också körat med många svenska artister på inspelningar och på scen.

Jarmo Lindell är en flitigt anlitad musiker som har medverkat på turnéer och TV-produktioner bakom bland andra Andreas Johnson och Carola. Han ingår sedan 2012 i bandet som medverkar i Jonas Gardells shower.

Läs mer om Kompispatrullen Länk till annan webbplats.

Bokning för arrangör

Information om att arrangera

    • Skola: 0-5 år
    • Skola: 6-9 år
  • Höst 2023

Spelperioder: Vecka 47-48

Målgrupp: 4-9 år

Programlängd: ca 40 min

Maxpublik: 75 st

Bygg-/rivtid: 60/30 min

Pris:
Skolföreställning 1000-1500 kr

Mer info om vår prissättning

Foto: Anna Thorell