Region Jämtland Härjedalen
Musik

BÖNAN MED DAN BORNEMARK

Boka senast 2020

I fantasins och skapandets tecken

Knasiga och finsnickrade låtar med Dan Bornemark

Böna – en liten konsert för förskolan (3-5 år)
Bönan är en riktig liten virkad stjärna som har fått en helt egen låt! Vi lär oss låten på nolltid och dessutom får vi testa att tala flytande gegga! Vi hoppar låtsashopprep runt hela jorden och får sjunga om Lingonet med hela sin familj. Konserten varar ca 25-35 minuter. Rekommenderat publikantal max 50 barn.

Bönan – en skapande konsert för lågstadiet (6-9år)
Här gör vi en musikalisk fruktsallad, testar olika musikstilar, byter ut djur och bär och har en svängig musikstund. Allt i fantasins och skapandets tecken. Passar hela lågstadiet. Kanske får vi till och med sjunga om Den danske rapparen! Rekommenderat publikantal max 100 barn.

Dan Bornemark har gjort en mängd utgivningar med sina svängiga, lite knasiga och finsnickrade låtar. Dan har gått i mamma Gullan Bornemarks fotspår men hittat nya modernare vägar. Han älskar att få publiken att bidra med idéer och hans låtar inbjuder till just detta. Ofta gör han konserter med sitt band, men till Jämtland kommer han alldeles själv med sitt piano, Bönan och ett gäng frukter och spöken.

Information om att arrangera

    • Offentlig publik
    • Skola: 0-5 år
    • Skola: 6-9 år
  • Vår 2021

Detta är ett evenemang som kan bokas och arrangeras av dig som extern aktör. Information som gäller för ett sådant arrangemang följer nedan.

Spelperioder
Vecka 12-13

Målgrupp
3-5 år, 6-9 år/ familjeföreställningar

Programlängd
3-5 år ca 30 min
6-9 år ca 45 min

Maxpublik
3-5 år max 50 barn
6-9 år max 100 barn

Krav på spelplatsen
Gymnastiksal/samlingssal

Bygg/rivtid
60/30 min

Pris per föreställning
1000 kr/skola
3000 kr/offentlig arrangör

Foto: Björn Månsson