""

Bredbytrollen

Musik – Vecka 19-20 

Välj mellan tre föreställningar:

Vi är Bredbytrollen!
Musikteaterföreställning där barnen är interaktiva i dialog, sång och musik. Det blir ett möte där olikheterna mellan troll och människobarn först tycks oövervinnerliga, men där leken, glädjen och nyfikenheten kan tränga igenom barriären och man kan skratta åt olikheterna och mötas i likheterna. Aktörerna använder TAKK (tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Trollkalas
Musikteaterföreställning där barnen är interaktiva i dialog, sång och musik. Trollen får reda på hur man källsorterar sitt skräp istället för att slänga det i naturen. Tillsammans med barnen reflekterar de också över hur en riktig vän ska vara. Aktörerna använder TAKK.

Trull & Trall på äventyr i bokskogen
I föreställningen, specialskriven för Bokstart, får vi följa Trull och Trall på deras sökande efter fantasin. Skogens djur kommer till hjälp och tar via sång och musik med dem på en magisk färd. Föreställningen vill främja små barns språkutveckling genom att inspirera vuxna att läsa för sina barn och samtidigt locka barnen att på ett lustfyllt sätt erövra språket. Trollen läser en saga på rim som varvas med sång och musik där barn och vuxna tillsammans kan upptäcka bokens underbara värld. Familjeföreställningen passar alla barn i yngre förskoleåldern och alldeles särskilt bra för Bokstart, med barn upp till två år och deras föräldrar. 

Info för skola/arrangör 

Spelperioder: Vecka 19-20
Programlängd: 20-30 min
Målgrupp: 3-6 år
Bygg/rivtid: 60/30 min

Pris
1000 kr/skola
2000 kr/offentlig arrangör
Boka senast: 15 maj 2018

Kontakt/Bokning
Anders Nilsson, producent
anders.nilsson@estradnorr.se
Tel. 063-14 67

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail