Region Jämtland Härjedalen

FULLBOKAT

Musik

Trion med Mange Schön

Boka senast 15 apr 2019

Var dig själv, alla andra är redan upptagna

Guidad musikalisk föreläsning av och med Mange Schön & Trion.

”Är det inte helt vansinnigt, att du som ung ungdom, strax ska få fatta beslutet om vilken linje du vill gå på gymnasiet, när du inte ens får köra bil, rösta för Sveriges framtid eller gå på bolaget? Har du koll på vem du är, eller vem du vill bli? Förmodligen inte, för det hade inte jag..

Jag kommer guida er genom en musikalisk föreläsning från mitt egna liv, och mina egna val. Om självförtroende, konsten att tro på sig själv, för vem ska tro på DIG om du inte själv gör det?”

Magnus Schönberg har vi sett i ett antal olika TV-sammanhang, bl a i Idol, där han framgångsrikt medverkat två gånger. Han framförde dessutom den officiella skidskytte VM-låten i Östersund 2019.

Trion spelar en svängig blandning inom soul/blues/pop-genren, där de ofta ”gör om” låtarna till sitt egna format. Har ofta synts spela på Yranstråket under sommaren och är dessutom husband i Östersunds Revyn. Trion har samarbetat med artister som t ex Andreas Johnson, Shirley Clamp, Charlotte Pirelli, Linda Bengtzing, Tomas Di Leva.

Trion & Mange Schön:
Magnus Schönberg - Sång
Robin Sundman - Gitarr, Sång
Mattias Nordqvist - Klaviatur, Sång
Tomas Nyqvist - Trummor, Sång

FULLBOKAT

Information om att arrangera

    • Skola: 13-15 år
    • Skola: 16-19 år
  • Vår 2020

Detta är ett evenemang som kan bokas och arrangeras av dig som extern aktör. Information som gäller för ett sådant arrangemang följer nedan.

Spelperioder
Vecka 8

Målgrupp
13-19 år

Programlängd
Ca 40-50 min

Krav på spelplatsen
Lokal/Scenyta:
Gymnastiksal/Aula, 6 x 4 meter
Teknik: Gärna 3 fas, 16 A
Mörkläggning: Önskvärt

Bygg/rivtid
120/60 min

Pris
1000 kr/föreställning

Foto: Anna Wilhelmsson