Region Jämtland Härjedalen

OBS: Det här evenemanget har passerat

Musik

SIROCCO

Boka senast 15 apr 2019

Estrad Norrs frilansresidens presenterar.

Estrad Norrs frilansresidens presenterar.

Sirocco spelar sånger från judiska musiktraditioner på språken latino, jiddisch, hebreiska och arabiska. Sirocco tar publiken med på en resa genom historien med sitt unika sound och i nyskapande arrangemang. De musikaliska influenserna kommer bland annat från Sydamerikansk folkmusik och flamenco.

Dramatiskt, djupt känslosamt och strålande skickligt är ord som beskrivit Sirocco och som gett gruppen ett namn inom den svenska folk- och världsmusikscenen. Kärnan i gruppen är sångerskan Sofia och gitarissten Patrik som startade sitt samarbete i en vilja att binda samman musik från vitt skilda håll och skapa en klangvärld. Nytt för året är samarbetet med slagverkaren Fredrik Gill och cellisten Hanna Stenlund-Monthan.

Under frilansresidenset kommer gruppen fokusera mycket på ny repertoar, men även använda tiden till att ge den nya konstellationen möjlighet att utveckla och fördjupa sitt samarbete. Gruppen ser mycket fram emot att bjuda publiken på en känslofylld och vacker resa i tid och rum där fyra strålande musiker skapar magi tillsammans.

Sofia Berg-Böhm - Sång
Patrik Bonnet - Gitarr och Oud
Hanna Stenlund Monthan - Cello
Fredrik Gille - Slagverk

FULLBOKAT

Information om att arrangera

    • Offentlig publik
    • Skola: 16-19 år
  • Höst 2019

Detta är ett evenemang som kan bokas och arrangeras av dig som extern aktör. Information som gäller för ett sådant arrangemang följer nedan.

Spelperiod
Vecka 38

Målgrupp
16-19 år / Offentlig publik

Programlängd
ca 40 min skola, 75 min offentlig utan paus, ca 2 timmar med paus.

Maxpublik
100 inkl pedagoger

Bygg/rivtid
120/60 min

Pris
1000 kr/föreställning skolor
5000 kr/offentlig arrangör

Hemsida
www.siroccomusic.orglänk till annan webbplats

Övrigt
Estrad Norrs frilandsresidens

Foto: Heike Antoci