Region Jämtland Härjedalen

OBS: Det här evenemanget har passerat

Dans

Proxy

Boka senast 15 apr 2019

Nytt verk av Norrdans konstnärliga ledare.

Nytt verk av Norrdans konstnärliga ledare.

En explosion av mänsklig närvaro och kommunikation! Proxy är ett verk som vill närma sig. Ett verk om närhet och närvaro. Proxy har ett trängande behov av att kommunicera och vara i dig nära. Verket undersöker kroppens semantik och (o)förmåga att förmedla ett språk. Proxy producerar närvaro och påkallar moment av NU, likt ilningar.

I detta nya verk signerat Norrdans konstnärliga ledare Martin Forsberg och scenografen Chrisander Brun kommer publikens personliga upplevelse ställas i första rummet. Utifrån det vanligt förekommande ”jag förstår inte samtida dans” vill Martin och Chrisander vända på idén om förståelse och skapa upplevelser unika för varje åskådare.

Tillsammans med Norrdans åtta dansare undersöks beståndsdelarna av vad kommunikation innebär och våra förväntningar på teaterrummet. Det blir gnistrande symmetrisk barockdans, intensiva diskussioner och kanske en möjlighet att hålla någon i handen.

Norrdans
Martin Forsberg - Koreografi
Chrisander Brun - Ljus/scenografi/kostymdesign


Information om att arrangera

    • Skola: 10-12 år
    • Skola: 13-15 år
    • Skola: 16-19 år
  • Höst 2019

Detta är ett evenemang som kan bokas och arrangeras av dig som extern aktör. Information som gäller för ett sådant arrangemang följer nedan.

Spelperiod
18 oktober 2019

Målgrupp
12-19 år

Programlängd
65-75 min utan paus

Maxpublik
350

Plats
Storsjöteatern, Östersund. Fri bussresa kan erbjudas för de som har långt till spelplatsen.

Pris
1000 kr/skolklass

 

Norrdans logotype

Foto: Lia Jacobi