Region Jämtland Härjedalen

FULLBOKAT

Dans

Afternoon tea

Boka senast 15 apr 2019

Spektakulär fikastund.

Spektakulär fikastund.

Kaffe eller te? Klassiskt svenskt kafferep eller traditionell brittisk tebjudning? Oavsett vad du föredrar vill Värmdans bjuda in till en kulturell upplevelse full av värme, humor och överraskande vändningar.

Möt tre udda och lite vilsna individer i detta dansverk skapat av den internationellt verksamma koreografen Lidia Wos. Genom kroppsspråk och musikalitet försöker de tre damerna kommunicera med varandra i något som blir den mest spektakulära bjudningen du någonsin sett.

Vi erbjuder en dansföreställning på ca 10 minuter samt en rörelseworkshop på ca 20 min, gärna i samband med en fikastund!

Rörelse workshop: Under workshopen sitter vi vid ett bord och rör oss utifrån gruppens förutsättningar. Vi anser att dans är för alla oavsett ålder, tidigare erfarenheter och kroppsliga förutsättningar. Inspiration får vi från varandra och varje möte blir unikt.

Värmdans
Lidia Wos - Koreografi
Tove Klang, Linn Eriksson,
Tanja Tamminen - Dansare

FULLBOKAT

Information om att arrangera

    • Kultur i vården
  • Höst 2019

Detta är ett evenemang som kan bokas och arrangeras av dig som extern aktör. Information som gäller för ett sådant arrangemang följer nedan.

Spelperiod
Vecka 34

Målgrupp
Äldreboende, Servicehus etc.

Programlängd
10 min föreställning + 20 min workshop

Krav på spelplatsen
Lokal/Scenyta: Uppehållsrum, matsal, fikarum eller annan yta med plats för ett bord samt 4 stolar
Teknik: eluttag

Bygg/rivtid
30/30 min

Pris
1000 kr/föreställning